Felhasználói név Jelszó


Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!


Diósjenõi Kemping
Cím: 2643 Diósjenő, Petõfi S. u. 61.Email: kemping@patakpart.hu
Web: www.patakpart.huTelefon: (06-30)600-9220
Fax: (06-35)525-000Gps: 47.9746137 , 19.1035289

Bemutatkozás

A Kemping
Kempingünk Észak-Magyarország egyik legszebb vidékén, a Börzsöny hegység lábánál, a Börzsönyi Tájvédelmi Körzet mellett, az erdõktõl övezett Diósjenõ községben található. Diósjenõ télen és nyáron is várja a csendet, a friss levegõt, a hosszú sétákat és a túrázást kedvelõ vendégeket.
A Börzsönyi Tájvédelmi Körzet páratlanul változatos és színes növényvilággal rendelkezik: kosbor, nõszirom, páfrányfélék mellett számos faj megtalálható. Gazdag a rovar- és madárvilága is: kerecsensólyom, parlagi sas, rigófélék, feketególya mellett jó élõhelyre találtak itt a gyíkok, foltos szalamandrák, szarvas, vaddisznó, õz és nyúl.
A 25 faházból álló kemping 1, 2 hektáron helyezkedik el. A kemping területén belül sok egészséges és üde zöld fa biztosítja a tiszta, friss levegõt, kívülrõl pedig a Börzsöny hegység határolja, ami kiváló túrázási lehetõséget nyújt a természet kedvelõinek. Vizek hegységének is nevezik, mert több mint 335 forrással, sebes vizû patakokkal rendelkezik.

A faházakról
A kempingben 25 darab négyszemélyes faház található, amelyek maximum 100 fõ befogadására alkalmasak. Ezek közül 10 darab téliesítve, renoválva van. A 6 házból álló „A” blokk 2004 telén lett felújítva. A felújítás során padlófûtés került kiépítésre, padlólap lett cserélve, plusz felszerelésként pedig színes televízió, mikrohullámú sütõ, villanyrezsó, hûtõ, és páncélkazetta áll a vendégek rendelkezésére.
A 4 házból álló „B” blokk felújítására 2005 tavaszán került sor, ebben a blokkban található faházaink mozgássérültek elszállásolására is alkalmasak. Ezek a faházaink apartmanház jellegûek, elõtér-konyha tartozik hozzájuk, 2 hálószoba, egy hálószobában két ággyal, színes televízió, mikrohullámú sütõ, hûtõ, villanyrezsó.
A 4 faházból álló "E" blokk felújítására 2006 tavaszán került sor. Ezen faházaink mozgássérültek számára kialakítottak, négyágyasak, egy légterûek.
A többi faház felszereltsége („C” blokk 6 faházból, és a „D” blokk 5 faházból áll): Tusoló, mosdó, WC, hûtõszekrény. Ezen blokkjainkat diákcsoportoknak ajánljuk.
Sátras, lakókocsis vendégeink részére
A kempingezés kedvelõinek sátorhelyet tudunk nyújtani, amelyhez elektromos csatlakozási lehetõséget biztosítunk.
A lakókocsival érkezõknek lakókocsi férõhely áll a rendelkezésükre, elektromos csatlakozási lehetõséggel. Sátras és lakókocsis vendégeink részére a központi vizesblokkban WC-t és zuhanyzót biztosítunk. Fõzési lehetõség hangulatos, fedett, szabadtéri konyhapulton.


Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Járásaink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink